Перетяжка диванів та стільців 80-х років

перетяжка тахты на кухне

Не часто трапляється така робота, як перетяжка м’яких меблів радянських часів. Дивани і крісла 80-років виділяє проста і не хитромудра кутова форма, але надійна і дуже якісна конструкція каркаса з твердих порід деревини з обробкою натуральним шпоном під якісним меблевим лаком. Та й якість м’яких спинок і сидінь на висоті виготовлені з пінополіуретану або набраних пружинних блоків. Завдяки високій якості цих матеріалів і конструкцій іноді можна знайти дуже гідні і живі екземпляри.

У нашому випадку це була саме такі меблі. Розкладний двоспальний диван тахта, кухонний диван і комплект стільців. Було прийнято рішення оживити існуючу меблі і надати сучасного вигляду. І ми приступили до роботи.

У кухонному двомісному дивані тахта залишили тільки каркас. У ньому був повністю замінені подушки і сидіння, ми також змінили їх конфігурацію. Були пошиті додаткові бічні подушки-підлокітники. Для м’яких деталей використовували щільний якісний пінополіуретан. Спинки всередині наповнені холлофайбером.

перетяжка тахты на кухню
перетяжка двухспального дивана 80-х годов

Була використана тканина BROOKLIN 05 – штучна замша з водооталкивающая ефектом і високу зносостійкість.

В результаті перетяжки дивана ми отримали стильну, зручну і сучасну тахту, «радянське минуле» якої видавали тільки лаковані бічні стінки.

У тримісній тахті вирішили залишити м’які деталі, оскільки в них використовувався еластичний литий пінополіуретан, який до цих пір не втратив своїх експлуатаційних властивостей. В цьому дивані замінили чохли і пошили нові зі штучної замші.

Окремо хочемо розповісти про перетяжку стільців, іменованих в народі «сталінський ампір». Ці прості стільці мають дуже надійні каркаси і при перетягуванні м’яких деталей спинки і сидінь служать ще багато років. У стільцях поміняли поролон і оббивну тканину на зносостійку штучну замшу.

перетяжка стульев

Будь-які меблі оживають і гідно служать при правильному підході і любові до своєї роботи.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *